8 Οκτ 2012

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



 Το Οικοτροφείο «ΑΘΩΝΑΣ» και το Κέντρο Ημέρας «ΑΝΑΤΟΛΗ» της  Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Έρευνας, Εκπαίδευσης και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΣΥΝΘΕΣΗ» μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Φάρος Ν. Μουδανιών» σας προσκαλούν σε φεστιβάλ ταινιών (μικρού και μεγάλου μήκους) για την ψυχική υγεία. Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ν. Προποντίδας και διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας, θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13/10/2012 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών με ελεύθερη είσοδο, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, που έχει οριστεί ως η 10η Οκτωβρίου.
Στόχος της εκδήλωσης, η οποία απευθύνεται στο ευρύ κοινό, είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα  που αφορούν  την ψυχική υγεία και  η καταπολέμηση του στίγματος που συνοδεύει την ψυχική ασθένεια.
 Οι ώρες έναρξης των προβολών και για τις δυο ημέρες είναι στις 19:00.
Το Οικοτροφείο «ΑΘΩΝΑΣ» και το Κέντρο Ημέρας «ΑΝΑΤΟΛΗ» είναι Μονάδες Ψυχικής Υγείας, που ανήκουν στο δίκτυο των κοινοτικών, επανενταξιακών υπηρεσιών του Τομέα Ψυχικής Υγείας του Νομού Χαλκιδικής και χρηματοδοτούνται και εποπτεύονται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου