16 Νοε 2012

Πρωτοβουλία Αγάπης


Θέλουμε και μπορούμε, άλλωστε οι Έλληνες πάντα στις δύσκολες στιγμές ήξεραν πώς να στηρίξουν και να βοηθήσουν ακόμη και με το υστέρημα τους, ανθρώπους που είχαν μεγάλη ανάγκη.
Σε αυτή την πρωτοβουλία, σας θέλουμε κοντά μας στις ''Γιορτές Για Όλους''.
Μέσα από την εκπομπή του Ράδιο Star 95,5 ''Καλημέρα'' με την Κορίνα Ζολλά, το Halkidikifocus.gr και με την στήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας, ελάτε να δώσουμε μια νότα χαράς και ελπίδας στους συνδημότες μας που περνούν δύσκολα.
Μέσα στα καρότσια που θα βρείτε στα Super market Αρβανιτίδη, Γαλαξία, Μασούτη και 3Β και με την ένδειξη ''Γιορτές Για Όλους'' μπορείτε να τοποθετήσετε ότι έχετε δυνατότητα από γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη και τρόφιμα μεγάλης διάρκειας καθώς και ρούχα, βιβλία, παιχνίδια κλπ.
Οι ''Γιορτές Αγάπης'' θα διανείμουν την πρώτη δόση των συγκεκριμένων αγαθών στις 20 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος των εορτών οπότε θα γίνει η δεύτερη διανομή αγαθών.
Ακόμη καλό θα ήταν αν γνωρίζετε κάποια οικογένεια που έχει πολύ μεγάλη ανάγκη, να μας ενημερώσετε ώστε με απόλυτη εχεμύθεια να παραλάβει τα δώρα που της αναλογούν από τις ''Γιορτές Για Όλους ''.
Ελπίζουμε πως όλοι θα αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου