10 Ιαν 2013

Έκλιση για οικονομική ενίσχυση.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ
Πληρ. : Φανή Παλάντζα
Τηλ. : 23730-65686
Fax . : 23730-65694                             
e-mail: fani@nea-propontida.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                                                           ΕΠΕΙΓΟΝ

Ο Μιχαλάκης Αντώνης, 34 ετών, κάτοικος  Κρυοπηγής Ν.Χαλκιδικής πάσχει, όπως  προκύπτει από την υπ’αριθ. 11087/7-3-12 Ιατρική Γνωμάτευση του Γενικού Νοσοκομείου ‘’ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ’’, από Συστηματικό Ερυθματώδη Λύκο και Συστηματική Σκλήρυνση από 6ετίας.
Η νόσος αυτή έχει εκτεταμένη γαστρεντερική συμμετοχή με α) πάρεση του οισοφάγου-επιβεβαιωμένη μονομετρικά, ελεύθερη παλινδρόμηση παρά υψηλής δόσης  PPIS, στένωση ΚΟΣ, β) γαστροπάρεση, γ) σύνδρομο υπερανάπτυξης μικροβίων – σύνδρομο δυσπορρόφησης, δ) διάρροιες – ακράτεια κοπράνων.
Λόγω σημαντικής απώλειας βάρους κρίνεται απαραίτητη η συμπληρωματική σίτιση του ασθενούς με σκευάσματα μέσω μακράς ενδοφλέβιας γραμμής.
Το 2011 μετέβη στην Ολλανδία όπου υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις του οισοφάγου και η κατάστασή του βελτιώθηκε κατά 50% για διάστημα μέχρι και τα μέσα του 2012.
Δυστυχώς όμως, η κατάστασή του από τα τέλη του προηγούμενου έτους υποτροπιάζει και επιβάλλεται η μετάβασή του ξανά στην Πολυκλινική U.M.C. της πόλης Ουτρέχτη της Ολλανδίας.
Η συνολική δαπάνη της ιατρικής περίθαλψης στην Ολλανδία υπερβαίνει το ποσό των 30.000€ ευρώ και λόγω της οικονομικής αδυναμίας του πάσχοντος, παρακαλούμε όπως ενισχύσετε την προσπάθεια.
Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Χατεδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου